Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)2.7g1kcal0g0.2g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Pirkka naudan jauheliha 400g2.8g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal1.2g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.6g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g100kcal6g7g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791