Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.7g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g42kcal0.2g4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko10g21kcal0.1g2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.1g1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g207kcal1g19.8g12.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891