Mustikkapiirakka (hedelmäsokerilla)

100g 60% leivontamargariinia
30g (vajaa puoli desiä) hedelmäsokeria
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
4 dl = 200g mustikoita
30g hedelmäsokeria
2 tl perunajauhoja

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna edelleen vatkaten.

Lisää keskenään sekoitetut kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Levitä taikina voidellun vuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet ja pane taikinan päälle vuokaan.

Paista uunin keskitasossa noin 20-25 minuuttia, 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Mustikka metsä- 3.7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.3kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kaurahiutale 0.6g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g51kcal0.8g5.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko10g26kcal0.4g2.8g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.2g1.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g257kcal4g28g12g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62306