Kotipulla (20 kpl taikina, 1 pikkupulla 46g)

Tässä versiossa jauhoina 1,5 dl grahamjauhoja + 6dl vehnäjauhoja.

Sekoita puolikas hiivapaketti kädenlämpöiseen maitoon (2,5 dl). Lisää puolikas teelusikallinen suolaa, 3/4 dl sokeria ja puolet jauhoista.

Sekoita niin että taikina saa ilmaa.

Vaivaa kimmoisaksi, lisää tarvittaessa jauhoja samalla.

Lisää pehmennyt leivontamargariini.

Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön.

Kun taikina on kohonnut (n.20 min kuluttua) voit alkaa käsitellä taikinaa ja pyöritellä pikkupullia.

Ota mukaan taikinaan loppuosa jauhoista hiljalleen tarpeen mukaan.

Kun pullat ovat kohonneet sopivasti lämpimässä, voitele munalla ja paista 200 asteessa (kevyen vaaleanruskeiksi, noin 10 min)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Kanerva2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai4g14kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Grahamjauho, 1 dl1.2g4.2kcal0.2g0.8g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.8g6kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2.8g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g58kcal1.6g9g1.6g0.4g
Valittu annoskoko10g29kcal0.8g4.5g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.4g2.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g284kcal7.8g44.1g7.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74187