Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Ruislese 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g5.8g20kcal0.8g3.7g0.1g0.4g
Voi 0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g46kcal1.6g8g0.6g1g
Valittu annoskoko10g23kcal0.8g4g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.4g2g0.2g0.3g
Arvot/100g100g232kcal8g40g3g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268991