Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g3.2g4.2kcal0.5g0g0.2g0g
Maustekurkku1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1g0.1kcal0g0g0g0g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1.9g5.5kcal0g0.1g0.6g0g
Kananmuna, keitetty 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1.2g0.2g1.8g0g
Valittu annoskoko10g12kcal0.6g0.1g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g117kcal5.9g1g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780