Riikan fenkolikeitto

2-3 Perunaa
1 Fenkoli
Purkki maissia
5 dl Vettä
Kasvisliemikuutio
Kerma
Suola

Keitä vihannekset vedessä, johon on lisätty kasvisliemikuutio.

Soseuta kypsät vihannekset tehosekottimessa ja lisää kerma.

Kuumenna ja lisää suolaa tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.2g1.6kcal0g0.3g0g0g
Fenkoli, annos 100g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g0.6g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0g1.2g0.2g0g
Valittu annoskoko10g4kcal0g0.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal0g5.9g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416094