Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g3.7g14kcal0.3g1.9g0.6g0.1g
Raparperi 2.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g2g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g48kcal1g5.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g24kcal0.5g2.9g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.3g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g238kcal5g29g11g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355