Chilinen canneloni

Tee kastike.

Paista jauheliha, lisää vesi, raastettu porkkana, lihaliemikuutio, oregano, basilika, valkopippuri, hiukan tomaattichilimurskaa sekä 50 g juustoraastetta.

Anna hautua noin 15 min. Täytä canneloniputket ja asettele vuokaan.

Levitä loppu täyte cannelonien päälle.

Lisää chilitomaattimurska ja kasvisrasvasekoite päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista uunissa 30-40 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Marih70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Kasvisrasvasekoite 7% (Rainbow), annos 100g1.6g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha porsaan 12%3g6.4kcal0.5g0g0.4g0g
Porkkanaraaste 200g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzamix juusto0.8g2.7kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal1.6g2g1.4g0g
Valittu annoskoko10g15kcal0.8g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g149kcal7.9g9.9g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141891