Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 3.8g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g33kcal2.2g1g2.4g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.1g0.5g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g162kcal10.9g5g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023