Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 2.7g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.2g0.3kcal0.1g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal1.2g0.8g1g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.6g0.4g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g85kcal6g4g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135