Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.5g6.2kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu0.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Vadelma 3.9g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal0.8g4.8g1.6g0.2g
Valittu annoskoko10g20kcal0.4g2.4g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.2g1.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g197kcal4g23.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186846