Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Kookosrasva (Cocos)4.8g43kcal0g0g4.8g0g
Vispikerma, Milbona1.6g5.8kcal0g0g0.6g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g0.6g4.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Murot, Rice Crispies0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.6g2.3kcal0.2g0.1g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g120kcal1.2g1.6g12.2g1.8g
Valittu annoskoko10g60kcal0.6g0.8g6.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna5g30kcal0.3g0.4g3.1g0.5g
Arvot/100g100g595kcal5.9g7.9g60.4g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868