Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.9g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl0.7g2.4kcal0g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g23kcal2.4g0.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal1.2g0.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g113kcal11.9g1g6.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672