Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g3.1g6.9kcal0.3g0.3g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suolapähkinä 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g20kcal0.8g1.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g10kcal0.4g0.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g101kcal4g8g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125