Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.2g31kcal0g0g3.4g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)0.7g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g102kcal0.8g8.6g6.8g0.2g
Valittu annoskoko10g51kcal0.4g4.3g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g26kcal0.2g2.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g500kcal3.9g42.2g33.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591