Juurespapupihvit

Laita korppujauhot turpoamaan ruokakermaan (voit käyttää myös kevytkermaa tai kasvislientä) .raasta porkkanat, palsternakka ja silppua sipuli.

Muussaa pavut esim haarukalla tasaiseksi massaksi.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Mausta suolalla, valkopippurilla ja persiljalla.

Muotoile pihveiksi, tulee n.6-7 suht ohutta pihviä.

Paista öljyssä pannulla kauniin ruskeaksi tai kypsennä uunissa.

Maistuvat hyvältä perunamuussin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä4.2g4.6kcal0.3g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g24kcal1g2.6g1g0.6g
Valittu annoskoko10g12kcal0.5g1.3g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g121kcal5g12.9g5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=86174