Herukkarahka

Vatkaa valkuainen vaahdoksi, lisää vaahtoon sokeri vähitellen, vatkaa kunnes seos on marenkimaista.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita rahka ja marjat, lisää kerma- ja valkuaisvaahto.

Annoksen päälle muutama marja, tarjoa kylmänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,33.9g2.5kcal0.4g0.2g0g0g
Punaherukka 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustaherukka 2.3g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Valkuainen (100g)0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.6g5.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g28kcal0.8g3.2g1g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.4g1.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g138kcal3.9g15.7g4.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135001