Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio0.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifilee 2g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g0.2g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 0.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g13kcal0.8g0.6g0.6g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.3g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g62kcal3.9g2.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890