Hannelen pikantti kaalipata

Ruskista jauheliha öljyssä, lisää suikaloidut vihannekset ja mausteetja hiukka vettä anna hautua hiljaisella tulella 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Broilerijauheliha, annos 100g3.1g3.3kcal0.7g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal1.4g0.8g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g7kcal0.7g0.4g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g68kcal6.9g3.9g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144717