Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1g0.5kcal0.1g0g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g1g1.7kcal0g0.1g0g0g
Mustikka2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g45kcal1g6.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko10g22kcal0.5g3.1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.3g1.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g220kcal4.9g30.4g5.9g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956