Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Viinietikka 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g144kcal0.6g0g16g0g
Valittu annoskoko10g72kcal0.3g0g8g0g
Annoskoko puolitettuna5g36kcal0.2g0g4g0g
Arvot/100g100g712kcal3g0g79.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495