Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.6g12kcal1g0g0.9g0g
Maissi jyvät 4.2g6kcal0.1g1.1g0.1g0.2g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.8g2.2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g40kcal2.4g2.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko10g20kcal1.2g1.1g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g198kcal11.8g10.8g11.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729