Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g0.8g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaurahiutale 0.5g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g1.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä, rainbow2.4g2.4kcal0.5g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g34kcal2.2g3.6g0.8g0.4g
Valittu annoskoko10g17kcal1.1g1.8g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g167kcal10.8g17.6g3.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307499