Pippurikermainen possun ulkofilepihvi

Paista ohueksi leikatut pihvit pannulla nopeasti ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

Laita uunin kestävään vuokaan ja kaada päälle ruokakermat.

Hauduta vielä uunissa n 15-30 min

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Maiju71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g7.3g11kcal1.6g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1.3g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g30kcal3.2g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.6g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.8g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g147kcal15.5g1.9g7.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312691