Syksyn broileririsotto

Paista broilerit pannulla.

Lisää sekaan sipuli ja hernemaissipaprika.

Mausta ja anna hautua hetken aikaa.

Kiehauta veden seassa ½ lihaliemikuutio ja currya, lisää sen jälkeen riisi.

Sekoita lopuksi ainekset keskenään ruokakerman kanssa.

Valmistusaika n. 20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g2g7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Hernemaissipaprika(eurosopper)1.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)3.5g3.9kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g27kcal2.2g3.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal1.1g1.8g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.7g17.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=80901