Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Parsa 7.8g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g7kcal0.2g0.8g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g35kcal1g3.9g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894