Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka6.8g5.8kcal1.2g0g0.1g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.6g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g30kcal2.6g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.3g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g149kcal12.9g2g10.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850