Eevaliin pinaattikeitto

Sulata rasva (paksupohjaisessa) kttilassa, lisää jauhot ja anna kiehahtaa.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen.

Anna kiehahtaa holjalleen, koko ajan sekoittaen.

Lisää pakastepinaatit, sekoittele ja anna kuumentua uudelleen lähes kiehuvaksi.

Lisää teelusikallinen suolaa, ripaus sokeria ja hiukan valkopippuria ja muskottipähkinää.

Maista, lisää mausteita jos siltä tuntuu.

Nauti keitettyjen kananmunien kanssa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 8g5kcal0.2g0.4g0.3g0g
Pinaattipakaste 150g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal0.4g1.2g1g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.2g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g80kcal2g5.9g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342694