Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g3kcal0g0.6g0g0g
Valittu annoskoko10g2kcal0g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.2g0g0g
Arvot/100g100g17kcal0g3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258