Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 1g1.8kcal0.3g0g0.1g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.5g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Polar-juusto 15%0.5g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g45kcal2.8g5.6g1.2g0g
Valittu annoskoko10g22kcal1.4g2.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.7g1.4g0.3g0g
Arvot/100g100g217kcal13.6g27.2g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390547