Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka2.3g7.1kcal0.2g1.4g0g0.4g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g14kcal0.4g2.8g0g0.8g
Valittu annoskoko10g7kcal0.2g1.4g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Arvot/100g100g70kcal2g13.9g0g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742