Valkosipulikermaperunat

1 kg perunoita
4 dl kermaa
1 tl suolaa
1 tl pippuria
75 g sipulia
15 g valkosipulia (4-5 kynttä)

Paloittele perunat, sekoita paloitellun sipulin ja murskatun valkosipulin kanssa.

Paista 200*C 1 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Ruokakerma, Pirkka 10%2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g17kcal0.4g2.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g9kcal0.2g1.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal2g11.9g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433456