Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.4g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.9g5.6kcal0.2g0.1g0.5g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Psylliumkuitu, annos 6g0.6g0.3kcal0g0g0g0.5g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)0.6g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0.1g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g57kcal2.6g1.2g4.4g1.4g
Valittu annoskoko10g29kcal1.3g0.6g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.7g0.3g1.1g0.4g
Arvot/100g100g276kcal12.5g5.8g21.2g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208365