Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1.2g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1.8g2.4kcal0g0.5g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1.2g2.9kcal0.2g0g0.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g25kcal1g1.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.5g0.9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.9g8.7g6.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431059