Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g2.7g2.7kcal0.4g0g0.1g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g0.9g0.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g16kcal1.2g0.8g1g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.6g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g78kcal5.9g4g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399228