Jauhelihajuuresvuoka

Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan (esim.

grillaus- ja paprikamauste toimii aina).

Kuullosta sipuli jauhelihan seassa.

Lisää 3dl vettä ja murenna lihaliemikuutio joukkoon, kiehauta.

Lisää 2,5dl ruokakermaa.

Voitele vuoka rasvalla.

Sekoita peruna-juuressekoitus ja "jauhelihakastike" vuoassa.

Lisää tarvittaessa vettä/ruokakermaa oman maun mukaan.

Halutessasi voit lisätä juustoa päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa tunnin ajan alimmalla tasolla.

Mitä mainioin arkiruoka :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha (Atria), annos 400g2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Peruna-juuressekoitus (Kesäpöytä apetit), annos 100g5g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g1.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g17kcal1g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko10g8kcal0.5g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g82kcal4.9g6.8g3.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219134