Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu3.9g8.6kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Ketsuppi, Felix0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio2.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g34kcal1.6g1.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko10g17kcal0.8g0.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g165kcal7.8g6.9g10.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493