Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.7g14kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 2.6g11kcal0g2.6g0g0g
Kananmuna kuoreton2.6g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.8g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g78kcal1g8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko10g39kcal0.5g4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g19kcal0.3g2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g380kcal4.9g39.2g22.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563