Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g2.5g10kcal0.1g0.8g0.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.5g3.5kcal0.5g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g1.2g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl0.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g0.9g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g42kcal2.2g1.8g2.8g0g
Valittu annoskoko10g21kcal1.1g0.9g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.6g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g210kcal11g9g14g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671