Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.9g2.9kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g3.1g8.3kcal0.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g28kcal1.2g0.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko10g14kcal0.6g0.1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g138kcal5.8g1g11.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459