Tonnikalalasagne kevyt

Viipaloi kesäkurpitsa (jota tulee tuplaten se, mitä ohje neuvoo, mutta en osannut enää muokata :D ).

Tee tonnikalakastike:
Kuullota silputtu sipuli ja paprika.

Lisää tomaattimurska, salsakastike, haluamasi mausteet ja tonnikala.

Anna hautua sen aikaa kun valmistat juustosoosin.

Ja sitten juustokastike:
Kiehauta juusto-parsakaalikeitto (laita neuvottua vähemmän nestettä).

Sulata joukkoon viipale Aamupala-cheddaria.

Lado tonnikalakastike, juustokastike ja kesäkurpitsaviipaleet vuokaan kerroksittain perinteisen lasagnen tapaan.

Päälle tomaatin siivuja, oliivia ja juustoraastetta.

Sitten uuniin 200-250 asteeseen ja paistellaan niin kauan, että juustorasteen väri houkuttelee syömään.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)2.2g2.4kcal0.5g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Salsadippi Pirkka Tulinen1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Aamupalajuusto Valio Cheddar0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper1.1g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliivi, vihreä paprikatahnatäytteellä, euroshopper0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g19kcal1.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko10g9kcal0.8g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g92kcal7.8g4.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106345