Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 2.7g15kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.1g3.7kcal0g0.9g0g0g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g0.8g4.8kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g78kcal1g8.2g4.6g0.2g
Valittu annoskoko10g39kcal0.5g4.1g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g20kcal0.3g2.1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g376kcal4.8g39.4g22.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563