Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.2g8.3kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Anjovis 0.6g1.6kcal0.2g0.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Purjosipuli2g0.4kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio0.8g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Muna, annos 60g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g48kcal1.8g3g2.8g0.2g
Valittu annoskoko10g24kcal0.9g1.5g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.5g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g235kcal8.7g14.6g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133831