Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g63kcal1.2g8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko10g31kcal0.6g4g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.3g2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.2g13.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070