Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sieni rouskut, suolattu 2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 2g4.9kcal0.3g0.1g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paprika, punainen3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g17kcal0.6g1g1g0.4g
Valittu annoskoko10g8kcal0.3g0.5g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g81kcal2.9g4.9g4.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189459