Jauheliha-poropata vihanneksilla

2 pannua :)

Toiseen hieman öljyä pohjalle, kuullota juurekset ja herkkusieni nopeasti, lisää 2dl vettä ja anna kiehua.

Lisää lihaliemikuutio ja hyppysellinen merisuolaa (karkeaa).

Tee vihreästä paprikasta pitkiä suikaleita ja laita pannuun.

Sipuli ja valkosipulia sekaan.

Käytä kantta.

Pienennä lämpöä ja anna semikiehua/hautua.

Ruskista jauheliha, mausta paistaessa aromisuolalla ja paprikalla.

Laita kasvisten kanssa pataan.

Ruskista poro, älä mausta.

Lisää vihannesten sekaan kun valmista.

Anna padan hautua n.30 minuuttia tämän jälkeen (kokonaisaika siis noin 40-45min) ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Janie79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavustettu poronliha (Lapin liha)2.3g3.4kcal0.6g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha2g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g2.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g17kcal2g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko10g8kcal1g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g82kcal9.7g1.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248029