Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitosuklaa 1.9g10kcal0.2g0.9g0.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.9g13kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g84kcal1.4g8.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko10g42kcal0.7g4.4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.4g2.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g406kcal6.8g42.7g22.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772