Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 7g12kcal1.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g47kcal3g0.2g3.8g0g
Valittu annoskoko10g23kcal1.5g0.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.8g0.1g1g0g
Arvot/100g100g227kcal14.6g1g18.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037