Pinaattiletut

Riko vispilällä kulhossa munien rakenne, lisää joukkoon maito.

Sekoita joukkoon jauhot, suola ja pinaatti.

Kuumenna lettupannussa rasvaa ja paista molemmin puolin.

Et tarvitse rasvaa kuin ensimmäisessä pannullisessa.

Tarjoa puolukkahillon kanssa.

(http://www.hellapoliisi.fi/resepti
t/reseptit/kasvisruoat/pinaattiletu
t-ja-puolukkahilloa.php)

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Isbjornan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 5.2g2.2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2g7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g26kcal1.2g3.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.6g1.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g126kcal5.8g15.5g3.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92474